CikguAzman.com

perkongsian dari seorang guru

koleksi soalan 2011 koleksi soalan 2012 koleksi soalan 2013 koleksi soalan percubaan upsr

Koleksi Soalan Percubaan UPSR Tahun 2011 Dan 2012

Koleksi Soalan Percubaan UPSR Negeri-Negeri 2013 (Johor, Kedah, Kelantan, Melaka, Negeri Sembilan, Pahang, Perak, Sabah, Sarawak, Selangor, Terengganu)

Johor

Kedah

Kelantan

Melaka

Negeri Sembilan

Pahang

Perak

Pulau Pinang

Sabah

Sarawak

Selangor

Terengganu

31 COMMENTS

  1. berbanyak2 trimakasih atas perkongsian… sangat berguna kpd semua murid/guru… tq… semoga anda akan terus cemerlang…

  2. banyak2 tq… malangnya ada guru2 yg tak tau buka, bg komen tak baik lg tu, apa raa… tq cgu…

  3. sapa kata tak bleh buka??pandai guna tak ni?? sy buka ok jer.siap print and share dgn kawan2..mana tak tahu jwpn,tanye cikgu kt sekolah..blog ni dh cukup baik utk dpt soalan..tq cikgu..

  4. kite ni org baru ermm blog ni memang bnyk membantu harap keputusan upsr saya akan mendpt 5a serta yg lain juga solat jgn missed

  5. xdelah susah sangat upsr ni tpi jgn careless sudah jwb dgn hati yang tenang trima kasih kepada pemilik blo ni ckgu Azman wlupun saya x brapa kenal

  6. secret nak 5A upsr ialah jgn guna perkataan kasar nnti hati kotor &x de ketenangan semasa mnjwb soalan all the best for standard six

  7. sape yg ckp x baik tu lebih baik mnta maaf nnti keputusan upsr x tahu lah mcmmana …sorry terutama kepada (bodoh berkata)

  8. Cgu memang seorang yg rajin. Semoga usaha cgu dberkati Ilahi. Terima kasih atas perkongsian ilmu ini.

Comments are closed.