CikguAzman.com

perkongsian dari seorang guru

viral

Resepi Teh Masala

Teh Masala adalah teh susu khas India yang mencampurkan segala kebaikan rempah-rempah. India adalah penghasil rempah terbesar di dunia dan juga penghasil teh terbaik di dunia, maka dari inilah munculnya Teh Masala ini. Bahan-bahan:Air – 2L/3LDaun Teh Cameron highland –…

viral

Resepi Teh Masala

Teh Masala adalah teh susu khas India yang mencampurkan segala kebaikan rempah-rempah. India adalah penghasil rempah terbesar di dunia dan juga penghasil teh terbaik di dunia, maka dari inilah munculnya Teh Masala ini. Bahan-bahan:Air – 2L/3LDaun Teh Cameron highland –…

2020 viral

Cara Memohon Bantuan Prihatin Nasional Secara Online

Merujuk kepada pekej ransangan ekonomi prihatin rakyat yang telah diumumkan oleh YAB PM kita beberapa hari yang lepas.Diberikan cara dan panduan untuk memohon secara online bagi penerima yang layak. Bayaran tunai one-off RM1,600 – Isi rumah berpendapatan RM4,000 ke bawah…

resepi viral

Air Kopi Viral (Coffee Dalgona)

Air Kopi Viral sekarang ni Coffee Dalgona 😍😍 Ni cara nak buat eaTp sila jgn salahkan mak hencik klau korg kena tukar size baju after 31marchDah tu mak hencik nak salahkan siapa?🤣🤣🤣 2 sudu besar instant coffee (nescafe)2 sudu besar…

resepi viral

Air Kopi Viral (Coffee Dalgona)

Air Kopi Viral sekarang ni Coffee Dalgona 😍😍 Ni cara nak buat eaTp sila jgn salahkan mak hencik klau korg kena tukar size baju after 31marchDah tu mak hencik nak salahkan siapa?🤣🤣🤣 2 sudu besar instant coffee (nescafe)2 sudu besar…

viral

Cerita Dalam Group Wasap Sekolah Anak

Belum 7 hari sekolah tapi aku rasa nak gila dah dengan group sekolah anak aku. 😂😂 Tolong la mak bapak jangan buat macam ni 1) cikgu tu seorang, ada 32 budak dia nak tengok. Gila apa dia nak belek satu…