CikguAzman.com

perkongsian dari seorang guru

jjcm tips

Cara Permohonan Ke Luar Negara Bagi Penjawat Awam Secara Online

Sila klik pada link ini kerana terdapat beberapa perubahan pada borang permohonan ke luar negara bermula tahun 2019 – https://cikguazman.blogspot.com/2019/10/borang-permohonan-ke-luar-negara-bagi.html

Untuk penjawat awam yg nak ke oversea, sekarang dah tak guna borang tulis2 lagi. Kena key in kat laman web myarrehlah.my 😊 Then print. Masa print, akan keluar sekali pengesahan daripada ketua jabatan. Fotostat 2 copy dan tanda tangan. Pastu bagi kerani 😊

Isi form ni utk pergi ke luar negara 😊 Tapi tulah, tersalah isi kat borang lama. Then kerani minta isi kat myarrehlah tu😊 Yeayy setel dah, alhamdulillah  😉

2 COMMENTS

Comments are closed.